sâmbătă, 2 martie 2013

In cautarea deodorantului ideal...

Hello!
Incep prin a va ura tuturor o primavara fericita si calduroasa alaturi de cei dragi! Va multumesc pentru ca imi urmariti blogul si imi faceti zilele mai frumoase :*!
In aceasta postare va spuneam ca voi porni in cautarea deodorantului ideal, fara alcool, parabeni, aluminiu, asa ca astazi, dupa ce am terminat cu olimpiada de psihologie, am decis sa merg prin DM sa arunc o privire.
Ajunsa la raftul dedicat produselor de acest gen, am inceput sa ma uit dupa deodorantele insemnate, in special cu "fara aluminiu". Asadar, am gasit urmatoarele produse ce intra in aceasta categorie:

Un deodorant de la Nivea, parca era 12 lei cu inscriptia "fara aluminiu".


Tot de la Nivea, si deodorant cu spray, din aceeasi gama, acelasi pret.

Deodorantele de la Bourjois gama mineral, fara aluminiu, parabeni si alcool. Costa 14 lei.

Din aceeasi gama- mineral, de la aceeasi firma- Bourjois, am gasit si deodorantele cu spray, la 150 ml, costa 14 lei.

Marca proprie- Balea, deodorant cu ph neutru, fara aluminiu. Parca este 7 lei, nu mai stiu sigur.

Am gasit si deodorante cu aluminiu, dar fara parabeni si alcool, precum:

Este vorba de deodorantele de la Garnier, gama mineral. Atat roll-on cat si spray, le gasiti la 15 lei, in diverse versiuni.
 Probabil ca stiti si voi, magazinele DM deobicei umfla preturile, asa ca in celelalte supermarket-uri le gasiti sigur la un pret mai mic. Deocamdata eu nu mi-am cumparat nimic, am testat piata si acum urmeaza sa ma apuc sa citesc review-uri sa imi fac cat de cat o impresie. Daca aveti recomandari, le primesc cu drag, le puteti lasa in spatiul pentru comentarii.
 Va pup!
Andra 

10 comentarii:

  1. multumim pentru postare, eu din aceste firme trebuie sa le elimin pe cele care testeaza pe animale si raman cu putine variante :( astept sa vad decizia finala :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey,

    Deodorantele din gama mineral de la Bourjois au aluminiu sub forma asa-numitei "pietre de alaun" - potassium alum sau aluminium alum, care, contrar propagandei de pe unele site-uri, tot aluminiu inseamna. Insa exista alte cateva deodorante de la Bourjois care nu au aluminiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru informatie, chiar nu stiam de acest lucru!

      Ștergere
  3. Si eu caut un deodorant fara aluminiu, dar deocamdata m-am lasat pagubasa si mi-am luat Nivea calm & care :))
    sunafterstormblog.blogspot.ro/2013/03/haul.html

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt foarte multumita de deodorantul bourjois...sunt deja la al 3-lea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu folosesc Garnier Mineral si nu stiu la al catelea roll-on sunt. Imi place foarte mult. Dupa ce mult-laudatul deodorant Mitchum mi-a ars pielea axilei, Garnierul chiar m-a ajutat. Nu cred ca-l voi schimba prea curand :3!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, am auzit multe lucruri bune de Mitchum incat credeam ca e deodorantul minune :)), bine, are foarte mult aluminiu si de aceea nu l-as folosit.
      Garnier mineral n-am incercat :-?.

      Ștergere