sâmbătă, 30 martie 2013

Haul sau ce am mai cumparat

Salut! Ce mai faceti?
Eu sunt super fericita! Ieri am mers prin oras si am vazut niste botine dragute la reduceri, insa nu mai aveam bani sa le cumpar, asa ca azi m-am sculat mai devreme si am pornit cu speranta ca le voi gasi in acel magazin. Si uite ca am avut noroc! Erau acolo si ma asteptau!
Am mai spus ca eu sunt destul de inalta si de aceea nu am simtit niciodata nevoia sa imi iau incaltaminte cu toc. Dar ieri nu stiu ce s-a intamplat. Am fost atrasa probabil in mare parte de faptul ca erau la reducere: de la 68 la 30 de lei, era si ultima pereche, fix numarul meu, modelul, culoarea... eh, in fine, m-au atras! Am fost si mai incantata cand am vazut cat de comode sunt si de ieri numai la ele m-am gandit, dar de astazi sunt ale mele! Sunt din piele intoarsa, au talpa rezistenta, dupa cum se vede, si abia astept sa le combin cu cat mai multe outfituri :D!

Aflandu-ma intr-un complex cu tot felul de magazine, nu m-am putut abtine sa nu imi cumpar o oja! Am ales una nude, v-am spus ca am o pasiune pentru manichiura nude si niciodata nu voi avea destule oje :P!
A costat 4 lei, un chilipir, avand in vedere ca este de la Classics Glamour, o firma a carei oja mi se pare foarte buna!
Ce parere aveti de botine?
Dar de oja Classics Glamour?
Andra 

4 comentarii: