joi, 4 aprilie 2013

Haul sau ce am mai cumparat

Hello!
Desi ultima postare de pe acest blog a fost un "haul", si cea de astazi va fi tot un inventar pentru tot ce am cumparat de atunci. Nu am achizitionat prea multe produse insa din lipsa de subiecte voi imprastia pe aici toate cumparaturile :)).
Asadar, am cumparat 5 chestiute:
1. Lotiune de corp cu jojoba de la Alverde. Am cumparat-o deoarece cautam o crema fara conservanti, parabeni si toate prostiile, plus ca era la reducere: de la 19,99 la 10 lei (se gaseste numai la DM). E destul de okay, deocamdata nu am o idee bine conturata. Este pentru piele foarte sensibila si hidrateaza bine.

2. Crema de galbenele si arnica de la Fares. Deseori ies la cumparaturi prin plafare si de data aceasta m-am ales cu un produs necesar in fiecare gospodarie :)). A costat 3,6 lei.
3. Lac de unghii alb mat de la Gabrini. Mai am o oja din colectia celor mate, o puteti vedea aici . A costat 3 lei si am cumparat-o de la un stand Gabrini :).
4. Servetele umede demachiante de la Blanchette. Au costat 2-3 lei si le-am cumparat de la Kaufland. Initial nu le voiam pe acestea, ci pe cele pe care le-am prezentat aici , cu aloe vera pentru ten sensibil, insa daca nu sunt okay le voi folosi pentru maini (nu le-am incercat inca). Un pachet contine 25 de servetele.
5. Servetele umede pentru igiena intima de la Caterine. Sunt fara alcool, alergeni, PEG si testati dermatologic si microbiologic. Nu ii folosesc in scopul pentru care sunt facuti, ci pentru a imi sterge mainile, banca etc :D. Pachetul costa 2-3 lei la Kaufland si contine 10 servetele umede.
Ati folosit vreun produs dintre acestea?
Va pup,
Andra 

6 comentarii:

  1. iar am uitat sa merg prin Kaufland dupa servetele demachiante :((.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut haul-ul, mi-ai facut pofta sa merg la cumparaturi :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Servetelele demachiante de la Blanchette B sunt foarte bune, eu sunt multumita de ele.

    Servetelele intime le-am folosit pentru ce au fost create, sunt bune, nu am avut nici o problema.

    RăspundețiȘtergere