vineri, 21 iunie 2013

Cum am scapat eu de cosurile de pe spate

Salut din nou :D!
Astazi va vorbesc despre o problema des intalnita, si anume cea a cosurilor de pe spate si piept. Pe spate era problema cea mare, pe piept aveam vreo 5-6 cosulete pe fiecare parte. Am scapat de ele fara cosmetice scumpe, fara sa arunc bani, ci a fost nevoie doar sa merg in bucatarie sa iau punga de malai si pliculetul de bicarbonat de sodiu. Am citit pe net despre aceasta reteta pentru scrub de corp: la 2 cantitati de malai se pune una de bicarbonat si se amesteca bine apoi. Mult timp am folosit scrubul doar pentru picioare, dar am inceput sa o folosesc si in scopul prezentat mai sus, astfel ca dupa o saptamana (am folosit scrubul de 2 ori in acea saptamana) sa remarc ca nu mai am niciun cosulet :D! L-am aplicat cu o manusa de dus, din aceea pentru scrub si am masat fiecare portiune cateva secunde.
Astfel, va recomand si voua sa va faceti acest scrub, daca nu aveti probleme cu cosurile puteti sa il folositi doar pentru picioare ca isi face treaba. Eu ador mirosul pe care il lasa malaiul pe piele, cel de porumb :D.
 
V-ati confruntat cu aceasta problema? Daca da, cum ati scapat de ea?
Andra 

6 comentarii:

  1. interesant,il voi incerca si eu sa vad ce iese :D

    RăspundețiȘtergere
  2. I have to try it ^_^! Acum vine vremea sa merg la piscina. Nu vreau sa-mi etalez cosurile de pe spate :D.
    Eu am o gramada, si ma enerveaza groaznic. Nu le suport, le rup, si am niste urme ingrozitoare pe spate. Sa speram ca functioneaza metoda asta. Chiar voi incerca <3.
    Multumim pentru sfat :*!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am pe brate si chiar voi incerca mica ta " reteta", sper sa functioneze si la mine :)

    RăspundețiȘtergere