luni, 20 mai 2013

Produse consumate

Saaaalut!
Stiuuu, nu am mai scris de mult timp dar pur si simplu nu am avut chef, parca nici subiecte nu aveam, cuvintele nu veneau asa ca am stat departe de blog 2 saptamani. Insa intre timp am consumat cateva produse, folosite pana la ultima picatura, dar am facut putina curatenie printre produsele de makeup avute si am decis sa renunt la cateva, deoarece au expirat si nu mai avea sens sa le tin.
Asadar, ultimele produse ce vor merge la gunoi sunt:
Produse pentru unghii
1. Lac de unghii Rimmel 60 seconds nuanta 710 Alaska. Mi-a placut foarte mult nuanta nude, laptoasa, insa mi se pare ca s-a ingrosat cam repede. Lasa dare si nu se aplica uniform deloc. That's a No!
2. Lac de unghii Rimmel Lycra Pro French Manicure nuanta 433 French Ivory. La fel ca cea de sus.
3. Lac de unghii Golden Rose negru. Aceste lacuri de unghii se ingroasa foarte greu, se aplica usor, nu lasa dare, sunt super! Au si pretul atragator, merita!

Produse pentru ten
1. Fond de ten Rimmel Stay Matte. Uhuu, cam multe produse Rimmel pana acum, nu credeam ca am atatea:)). Fondul acesta de ten l-am cumparat la oferta cu pudra din aceeasi gama de la B&B (sper sa zic bine) cu 27 de lei acum mai bine de un an. Am ales o nuanta nepotrivita mie, foarte deschisa, insa fdtul parca isi schimba nuanta cand este aplicat si arata ok. Are o consistenta laptoasa si pare uleios, insa cand este aplicat pe fata arata superrr! Acopera bine, insa are un miros ingrozitorrr a chimicale, pastile, praf! Ugh!!
2. Fond de ten Miss Sporty So Clear. Dupa cum ati observat, am un ten mixt mai mult gras de fapt asa ca incerc numai fdturi de ten pentru acest ten. Nu stiu de ce am cumparat acest fdt, produsele miss sporty nu ma atrag, nuanta este cam inchisa, este uleios, foarte laptos, nu tine mult si lucesteeee! Nuu il voi recumpara. Plus ca are 3300 de ingrediente naspa.
3. Crema hidratanta anti-imperfectiuni de la Elmiplant. O ador! Imi place foarte mult, abia astept sa o recumpar! Este ideala pentru tenul gras, se poate folosi si ca baza de machiaj, matifiaza tenul, improspateaza tenul, merita cumparata!
4. Servetele demachiante de la Blanchette, Kaufland. M-am indragostit de ele! Cand n-am chef sa merg dupa demachiant si dichete, iau un servetel si imi demachiez tenul fara sa mi-l irit. Le folosesc in special pentru a indeparta rimelul, urasc partea asta, insa de cand am descoperit servetelele acestea nu mai am probleme cu usturimea in jurul ochilor.
5. Concealer Essence. Este okay, acopera bine, rezista..!
6. Ruj cremos Avon. Il am de foooarte mult timp, la momentul respectiv eram innebunita dupa el, dupa nuanta si consistenta. Mi-a placut foarte mult insa am uitat de el si a expirat :(!

Produse pentru corp
1. Deodorant Balea cu Pitaya. L-am avut de 2 ori, mi-a placut la nebunie mirosul sau nemaiintalnit. Nu-l voi mai recumpara insa de cand am citit despre aluminiu, iar acesta contine.
2. Supliform de la Hofigal. I-am facut review mai demult, aici . Ar trebui sa revin cu alt review, altadata.
3. Crema de galbene de la Fares. Am terminat-o in 2 saptamani pentru ca am avut o alergie pe piele si cu ajutorul ei am scapat de urme. Mi-am luat de indata alta la fel.

Acestea sunt ultimele produse terminate, am asteptat ceva timp sa se stranga mai multe pentru a avea ce sa va arat. Va pup!
Ati folosit vreunul din aceste produse?
Andra 

8 comentarii:

  1. Am avut si eu deodorantul cu pitaya si mi-a placut la nebunie mirosul lui. Acum folosesc Garnier Mineral si ma inteleg super cu el <3!
    Am si eu 2 oje de la Rimmel, sper sa nu se ingroase foarte repede, ca imi plac mult nuantele :(..

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa incerc si eu crema de la Elmiplant :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai adunat ceva :)
    Supliformul ce bine a mers cand m-am lovit cu genunchiul de masa. Mi-a calmat durerea si nu mi s-a mai invinetit pielea, la celulita slabe rezultate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma gandeam ca are astfel de efecte, mersi de pont! :)

      Ștergere
  4. eu am cumparat spray-ul cu pitaya parca de 4 ori :), protejeaza foarte bine. pe mine nu ma mai intereseaza de aluminiu, avand in vedere ca-mi gasesc rar deo bune, nu-mi permit sa fac nazuri.. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, stiu cum e, de aceea iar folosesc deo cu aluminiu.. :(

      Ștergere