marți, 28 mai 2013

Haul sau ce am mai cumparat

Buna fetelor! :*
Era timpul pentru o noua postare mai ales ca a venit si comanda Yves Rocher data, asa ca iata-ma aici, pe blog :D! Oferta de la Yves era una personalizata intrucat astazi este ziua mamei mele si si-a putut alege un parfum cadou daca vom comanda de minim 49 ron. Asa ca iata ce am luat:
Yves Rocher
1. Crema 2 in 1 pentru infrumusetarea mainilor si unghiilor. Pe aceasta a vrut-o sora mea, miroase extrem de bine si hidrateaza mainile. Este pe baza de arnica si extract de trandafiri si nu are parabeni.  A fost parca 15,9 lei.
2. Deodorant bio cu Aloe Vera. V-am spus mai demult ca sunt in cautarea unui deodorant bio eficient. Cum se vede in poza mai am unul, iar in afara de acestea am si piatra de alaun. Trebuie neaparat sa fac un review sau macar niste constatari pietrei de alaun. Acest deo nu are parabeni, coloranti sau saruri de aluminiu si are 98% ingrediente de origine naturala. Urmeaza sa incep sa-l folosesc, sa speram ca isi face treaba! A fost pana in 12,9 lei.
3. Balsam nutri-reparator (pentru par). Pe acesta l-am luat de umplutura sa se faca 49 de lei neavand altceva de comandat. Sper sa isi faca treaba... a fost 10,9 lei.
4. Balsam de buze cu caisa. La fel ca si balsamul, l-am luat de umplutura. Este fooarte micut, are doar 7 ml si nu rezista mult timp pe buze, insa le coloreaza natural. A fost 9,9 lei.
Am primit cadou:
1. Parfumul Vanille Noire ales de mama. Mai erau Evidence si Moment de Bonheur. Miroase intradevar divin, nu foarte dulce, si persista.
2. Balsam de buze cu vanilie. L-am mai avut pe cel nutri cu migdale (sau nu mai stiu exact) iar acum il am pe cel cu cocos si abia astept sa-l termin pentru ca vreau sa-l iau pe cel de la Himalaya. Asa ca nu-l voi pastra eu pe acesta :D.

Random
1. Deodorant Nivea Pure&Natural. L-am cumparat deoarece am vazut ca nu are aluminiu si am zis sa-l incerc. Pe scurt: Nu!
2. Corector Essence Forget it!. L-am luat din Grecia, v-am spus ca am fost de Paste, si am fost foarte incantata cand am vazut standul Essence. a fost 2,9 Euro si pot spune ca sunt multumita de achizitia facuta!

Acestea sunt ultimele cumparaturi facute.
Ati avut vreun produs din cele de mai sus?
Andra 

6 comentarii:

  1. Ce oferte tentante au cei de la Yves Rocher :D. Comanzi de 49 de lei si primesti un parfum care costa peste 100. Super afacere, poate o conving si eu pe mama sa punem o comanda :D.
    Pana atunci, sa folosesti cu placere produsele :*!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac gelurile de dus de la ei si cateva produse , in rest nu prea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am balsamul cu vanilie si il ador iar in legatura cu deodorantul bio cred ca nu vei fi prea incantata. Il am si eu si m-a dezamagit rau de tot, nu acoperea deloc mirosul de transpiratie :(

    RăspundețiȘtergere