sâmbătă, 27 aprilie 2013

Haul sau ce am mai cumparat

Hello! Ce mai faceti fetelor?
Eu astazi am fost prin oras, asa ca am profitat si am vrut sa tai cateva lucruri de pe lista de cumparaturi. Vazand un plafar am intrat fara ezitare si m-am ales cu urmatoarele 2 produse, mult dorite de altfel.
1. Sapun ORTOS cu sulf, "combate matreata si seboreea". V-am prezentat acum o saptamana alt sapun ORTOS aici pe care l-am cumparat de la un plafar din oras unde aveau o multime de alte variante. Ajunsa acasa am cautat pe site-ul lor toate variantele de sapun si am vazut ca au si pentru par, acesta fiind potrivit parului meu. Este bio, contine doar ulei de palmier, glicerina si sulf. De asemenea este fabricat in Romania si testat dermatologic. A costat ~6 lei.
2. Piatra de alaun Cap Cosmetics. V-am spus mai demult ca sunt in cautarea deodorantului ideal ( aici ), insa am renuntat in favoarea pietrei de alaun, mult laudata piatra de alaun! De mult mi-o doream, insa abia acum m-am convins sa o cumpar. Sper sa isi merite banutii ( ~22 lei), insa sunt convinsa ca isi merita toate laudele. Este 100% naturala, continand doar potassium alum si apa. Voi reveni cu un review.

Voi folositi sapunuri bio? Dar piatra de alaun?
Andra 

8 comentarii:

  1. a folosit o prietena sapun cu sulf si a fost foarte multumita, problema este ca mie nu mi se potriveste deoarece nu am matreata, in schimb am parul foarte uscat la varfuri, oare exista sapunuri pt tipul meu de par?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa functioneze si la mine :).
      Sincer nu stiu, nu ma confrunt cu aceasta problema si nu am experiente.... Iti sugerez totusi sa mergi la un plafar si sa o intrebi pe vanzatoare, sigur se gaseste ceva potrivit acestei probleme!

      Ștergere
  2. Abia astept review-ul despre piatra de alaun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu astept review despre piatra de alaun :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am folosit si eu sapunul cu sulf de la Ortos, desi miroase cam urat, mie nu mi-a mai cazut parul de la el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am folosit o singura data pentru ca mi-a incurcat parul rau, i-a dat un aspect sarmos. In rest l-am folosit pe corp.

      Ștergere