duminică, 3 februarie 2013

TAG: My perfect imperfections

Hey!
Zilele astea am postat ceva si inca mai postez :D. Astazi este vorba despre un tag des intalnit pe youtube, in blogosfera nu l-am intalnit pana acum, asa ca dau eu startul ( daca exista si prin blogo, scuzele mele ) !
Este vorba despre un tag in care spui cateva defecte de-ale tale si cateva lucruri care iti plac mult la tine.



Dislikes
* primul lucru care nu imi place la mine este nasul meu ihh. Are o "bump" care strica toata estetica, nu vreau sa ma gandesc :(.
* al doilea lucru care nu imi place este forma fetei mele. Eu am oricum o constitutie mai ... alungita, adica sunt inalta, am picioarele lungi, mainile lungi, fata... alungita.
* al treilea lucru este faptul ca sunt cam slabaaa really skinny. 1.73 si doar... 50, hai 51 in zilele bune (gen Craciun si Paste ) . Maaajoritatea spun ca am eu probleme cu creierasul ca ma consider slaba si ca vreau sa ma ingras. Mananc o gramada la scoala si asta toata lumea stie, am inceput sa iau si vitamine, poate voi mai pune ceva pe mine :D.
Acestea sunt lucrurile care imi displac la mine. Deci doar 3 lucrusoare :D

Likes
* primul lucru: inaltimea mea :D. Am spus si  mai sus, am 1.73 . Cand eram mai mica, cls 6-7 uram faptul ca sunt inalta. Toata lumea in jurul meu era scunda si eu ma simteam nasol si nu credeam ca va incepe sa imi placa acest lucru vreodata :D !
* al doilea lucru: mainile si unghiile mele. Chiar pot spune ca am niste unghii frumoase! Forma frumoasa si mai nou si sanatoase. Deseori imi spun cei din jur ca zici ca am unghii cu gel :)) hihi si imi placee!
* al treilea lucru: culoarea parului si a tenului. Am parul negru, mai ca abanosul :)). Pare vopsit si incepe si el sa se regenereze ( era si timpul la cata atentie ii acord... ). Am tenul masliniu si nu am probleme cu bronzatul inainte de venirea verii, iar la plaja nu ma 'prajesc' sau inrosesc.

Sooo, am spus 3 lucruri care nu imi plac si 3 lucruri care imi plac la mine. Vreau sa vad cat mai multe taguri de acest gen!
Noapte buna!
Andra 

4 comentarii:

  1. Si eu cand eram in liceu puteam sa mananc orice si eram super slaba. Dupa ce am implinit 20 de ani s-au schimbat lucrurile, desi nu credeam ca se va intampla asta.
    Asa ca... profita de anii acestia!:)

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am acordat un Liebster Award pe blogul meu. Conform regulilor il transmit catre 9 bloggerite ce le urmaresc si care au pana in 200 de followers.

    RăspundețiȘtergere