marți, 26 februarie 2013

Haul Yves Rocher

Salut!
Ce mai faceti? Eu sunt bine, sunt bucuroasa ca asteptarea a luat sfarsit! A sosit coletul Yves Rocher, dupa 2 saptamani de la punerea plicului la posta (stiu, pot da comanda si telefonic sau pe site, dar mie imi place asa, mi se pare mai distractiv :D). Asadar, haideti sa vedem ce contine coletul:
 

1. Gel de dus Portocala din Florida Jardins du Monde - 7,90 lei. Nu am mai avut aceasta varianta, dar sunt total incantata! Miroase puternic a portocala si este delicios!! Are un pH neutru pentru piele si are 200 ml.
2. Gel de dus Cafea din Brazilia Jardins du Monde - 7,90 lei. Si acesta este nou in colectia de geluri de dus JM avute. La fel, pH neutru si 200 ml. Miroase foarte bine.
3. Crema pentru hidratarea intensa a mainilor - 11 lei. Este pe baza de arnica bio, nu are parabeni. Are un miros fin si hidrateaza foarte bine pielea mainilor. 
4. Demachiant expres pentru ochi bifazic - 19,90 lei. Este pentru sora mea.
5. Balsam pentru buze cu nuca de cocos - 8,90 lei. Este okay, nu mi-am facut inca o parere.
Si pentru ca am indeplinit anumite conditii, am primit cadou parfumul Comme une Evidence, 50 ml. Pretul sau obisnuit este 155 lei. 
Apă de parfum 
Este parfumul mamei preferat, asa ca a decis sa ne lase pe noi sa ne comandam de o anumita suma pentru a primi cadoul. Stiu ca am spus ca eu voi incerca sa strang bani pentru a imi lua camera foto de aici , insa cand comandam de la Yves Rocher plateste mama :D. 
In concluzie, pentru  cele 5 produse am dat 53 lei + 12 lei transportul = 65 lei, este un pret super, avand in vedere ca parfumul este 155 lei.
Trecem peste acest subiect, trebuie sa va spun asadar ca astazi este o zi de bucurie, astazi am ajuns la numarul de 1000 vizualizari ale blogului!! Va multumesc pentru vizite, comentarii si follow foarte muuuult! Daca aveti neclaritati in privinta unor produse, daca doriti sa postez anumite lucruri, va rog sa imi scrieti comentarii, raspund fiecaruia :*!
Va multumesccc si va urez o seara placutaaa! :*
Andra 


6 comentarii:

  1. Si eu abia astept sa imi ajunga pachetul de la yves rocher:) sa te bucuri de ele

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  3. parfumul este si preferatul mamei mele :P produsele le-am luat pentru mine , parfumul l-am primit pentru ea :) asemanatoare comanda , am si eu gelul de dus cu cafea , si crema pentru maini + parfumul :) sa le folositi cu drag

    RăspundețiȘtergere