duminică, 13 ianuarie 2013

Review: Supliform

       Hello :)! Revin cu prima mea postare de acest gen a unui produs ce ma incanta. Este vorba de Gelul pentru intretinere corporala Supliform de la Hofigal.
Compozitie: produs natural din extracte de iedera (Hedera helix), castan salbatic (Aesculus hippocastanum), ardei iute (Capsicum annum) si uleiuri esentiale.

Actiune: datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice dintre acestea, produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, amelioreaza durerile reumatice, este vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, usor revulsiv, contribuie la actiunea lipolitica de indepartare a depunerilor excesive, inestetice de grasimi, reface tonusul muscular, structura si proprietatile de elasticitate ale colagenului din tesuturi.
Are actiunea revigoranta, decongestiva si hidratanta care confera pielii un aspect reintinerit, placut si catifelat, redandu-i stralucirea naturala.

Recomandari: celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, dureri reumatice musculare si articulare, fragilitate vasculara, tulburari ale circulatiei periferice; pentru pielea predispusa imbatranirii premature si protejarea ei impotriva factorilor nocivi din mediu.

Pret: eu l-am luat dintr-un plafar cu 8 lei/ 75 ml

        Desi sunt skinny, am avut nenorocul sa mostenesc de la mama mea celulita... De vreun an am inceput sa o observ si de atunci imi sare in ochi mereu si imi displace total. Citind bloguri de beauty, tot zaream o multime de review-uri pozitive pentru acest gel si am decis sa il incerc.
L-am vazut in multe magazine naturiste si mi-am adus aminte sa achizitionez acest gel minune:D. L-am cumparat, m-am dus acasa si de 5 zile il folosesc. Pe eticheta spune sa se aplice de 1-3 ori pe zi, insa eu il folosesc dimineata si seara si il intind cu aparatul Relax&Tone. Este indicat sa se maseze zona 10-15 minute, iar aparatul acesta este perfect pentru asta:d.
       Gelul are un miros de plante, fresh, este incolor, poate putin galbui si nu pateaza. Intra destul de repede in piele, in maxim 2 minute de la aplicare cu masaj, nu are efect termic si nu 'ciupeste' la aplicare. Este un produs natural, nu are parabeni sau coloranti.
De 5 zile de cand il folosesc mi se pare ca vergeturile s-au diminuat cam 15 %. Bine, eu nu am nici vergeturi multe, decat vreo 4 liniute pentru ca am crescut brusc in inaltime, dar asa vad eu, ca s-a diminuat intensitatea lor. Sper sa nu mi se para mie!
       Cat despre celulita deocamdata nu observ vreo schimbare, in schimb pielea este mult mai fina, nicio crema nu a avut acelasi efect pe pielea mea. Hidrateaza, dar aplic totusi si crema reparatoare de la Elmiplant.
Asadar, recomand acest gel cu incredere! Voi mai reveni dupa 2-3 luni daca vor exista schimbari majore!
Va pup!
  Andra 

12 comentarii:

  1. foarte bun gelul !
    succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  2. il folosec de cel putin un an si sunt foarte multumita, te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey! Do you like fashion?
    Check out my blog and follow if you like :)

    www.destendenciosa.blogspot.com

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar pare o crema care m-ar ajuta mult! Iar pretul este mai mult decat ok!

    te pup,Lorena

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-am cumparat si eu astazi gelul :D As vrea sa te intreb daca celulita sa mai diminuat :D ? Si daca chiar da rezultate Supliformul ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer nu l-am mai folosit regulat, insa in timpul acesta am facut multe exercitii fizice si s-a mai diminuat celulita. Insa voi reincepe sa folosesc supliformul regulat si voi reveni cu un review nou.

      Ștergere
  6. Hei :) se poate folosii si pentru vergeturi sau alte imperfectiuni ale pielii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, dureri reumatice musculare si articulare, fragilitate vasculara, tulburari ale circulatiei periferice; pentru pielea predispusa imbatranirii premature si protejarea ei impotriva factorilor nocivi din mediu.

      Ștergere